Samenwerking met schoonheidssalons

Trainingen en masterclasses huidverzorging voor
de donkere en getinte huid

Over Femme Ebene

CALOPHYLLUM geeft trainingen en masterclasses aan schoonheidssalons en professionals, die hun kennis over de juiste analyse en behandeling van de donkere en getinte huid willen verbeteren en professionaliseren.

Met onze trainingen en producten bieden wij de mogelijkheid om je te onderscheiden en te specialiseren in dit huidtype. Zo kun je bijvoorbeeld pigmentvlekken effectief behandelen zonder gebruik te maken van bleekmiddelen. Nog mooier is het om pigmentvlekken te voorkomen.

Donker en getinte huid

In onze multiculturele samenleving, hebben mensen met de donkere en getinte huid nog steeds problemen met het vinden van geschikte producten en een geschikte schoonheidssalon die hun van deskundige advies en behandelingen kunnen voorzien of uitvoeren.

Deze groep klanten worden soms afgewezen omdat men niet weet hoe ze hun huid kunnen behandelen. Of worden ze wel behandeld, maar op een verkeerde manier met alle gevolgen van dien.

Als schoonheidsspecialist kom je bijna altijd voor een dilemma te staan, als het gaat om de behandeling van de donkere en de getinte huid. Dat is tot de dag van vandaag een groot probleem voor veel professionals in de beautysector die hier niet in gespecialiseerd zijn.

Het is van belang om precies te weten hoe je deze huidsoorten moet analyseren en behandelen. Het analyseren en behandelen van de donkere en getinte huid vereist heel veel aandacht en een andere manier van aanpak die de behandeling uiteindelijk gaat bepalen.

Want een verkeerde behandeling kan leiden tot vervelende gevolgen.

Om deze klanten op een effectieve manier te kunnen adviseren en met een optimaal resultaat te kunnen behandelen, heb u niet alleen de specialisatie nodig, maar ook de producten die voor hun huid afgestemd zijn.

Calophyllum biedt u daarom:

  • Trainingen op maat, op locatie.
  • Professionele producten en begeleiding
  • De kans om uw omzet met minstens 10% te verhogen
  • Promotie materiaal
  • Ondersteuning bij openen van uw salon Regelmatig opfris-trainingen etc.

CALOPHYLLUM
Schiedamse Vest 103

3012 BH Rotterdam

T. +31 6 3810 7959

KvK nr. 27285794

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

DutchEnglishFrenchGermanSpanish