Samenwerking
met kappers

Trainingen en masterclasses
haarverzorging voor kroes- en krullend haar.

Trainingen en masterclasses

CALOPHYLLUM geeft trainingen en masterclasses aan kappers en professionals, die hun kennis over de juiste analyse en behandeling van de kroes en krullend haar willen verbeteren en professionaliseren.

Met onze trainingen en producten bieden wij de mogelijkheid om je te onderscheiden en te specialiseren in dit haartype. Zo kun je bijvoorbeeld natuurlijke haar behandelen zonder gebruikt te maken van chemische middelen.

Natuurlijke kroes en krullen haar

In onze multiculturele samenleving, hebben mensen met de natuurlijke kroes en krullen haar nog steeds problemen met het vinden van geschikte producten en een geschikte kapsalon die hun van deskundige advies en behandelingen kunnen voorzien of uitvoeren.

Deze groep klanten worden soms afgewezen omdat men niet weet hoe ze hun natuurlijke haar kunnen behandelen.

Sommige kappers komen bijna altijd voor een dilemma te staan, als het gaat om de behandeling van de natuurlijke kroes en krullen haar. Dat is tot de dag van vandaag een groot probleem voor veel kappers die hier niet in gespecialiseerd zijn.

Het is van belang om precies te weten hoe je deze haarsoorten moet analyseren en behandelen. Het analyseren en behandelen van de natuurlijke kroes en krullen haar, net als de donkere en getinte huid vereist heel veel aandacht en een andere manier van aanpak die de behandeling uiteindelijk gaat bepalen.

En de juiste producten spelen zeker een groot rol in.

Om deze klanten op een effectieve manier te kunnen adviseren en met een optimaal

resultaat te kunnen behandelen, heb u niet alleen de specialisatie nodig, maar ook de producten die voor hun haar afgestemd zijn.

.

Calophyllum biedt u daarom:

  • Trainingen op maat, op locatie.
  • Professionele producten en begeleiding
  • De kans om uw omzet met minstens 10% te verhogen
  • Promotie materiaal
  • Ondersteuning bij openen van uw salon Regelmatig opfris-trainingen etc..

CALOPHYLLUM
Schiedamse Vest 103

3012 BH Rotterdam

T. +31 6 3810 7959

KvK nr. 27285794

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

DutchEnglishFrenchGermanSpanish