Omdat jij ook exclusieve, verantwoordelijke en

kwalitatieve verzorging verdient….

…zijn wij er speciaal voor JOU…!

Ontdek s’werelds meest exclusieve plantaardige huid- en haarverzorgingslijn, speciaal ontwikkeld voor een tijdloze schoonheid van iedereen met een donkere of getinte huid. Deze unieke producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een effectieve werking.

BOODSCHAP

  • Wij streven ernaar om de natuurlijke schoonheid te complementeren.
  • Wij hechten veel waarde aan hoge kwaliteit, esthetica en innovatie.
  • Wij streven naar effectiviteit en efficiency en ontwikkelen unieke producten met snelle werking en een uitstekend resultaat voor de gebruikers.
  • Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige biologische en plantaardige ingrediënten die de huid en het haar hydrateren, verzachten, verbeteren, voeden en beschermen tegen klimatologische invloeden.

MISSIE EN VISIE          

De donkere en getinte huid heeft relatief veel te verduren door invloeden van buiten de oorspronkelijke leefomgeving. De huid en het haar zijn daardoor kwetsbaar en gevoeliger voor klimatologische veranderingen.

Door te luisteren naar de behoeften van mannen en vrouwen met een donkere of getinte huid willen wij de natuurlijke schoonheid complementeren. Dit kan door te werken met hoogwaardige plantaardige, biologische en esthetische producten die speciaal op de behoeften van hun huid en haar zijn ontwikkeld.

Wij blijven voortdurend verder gaan met de innovatie van onze producten. Jouw natuurlijke schoonheid, jouw identiteit en jouw exclusiviteit staan aan de basis van onze kwaliteit, efficiency en effectiviteit. Dit volgens de hoogste eisen die Calophyllum stelt aan haar producten.

…VOOR DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN DE

DONKERE EN GETINTE HUID

 

CALOPHYLLUM
Schiedamse Vest 103

3012 BH Rotterdam

T. +31 6 3810 7959

KvK nr. 27285794

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

DutchEnglishFrenchGermanSpanish